De Vegetarische Slager

Allround creative

Van 2017 tot 2019 ben ik werkzaam geweest als parttime designer voor De Vegetarische Slager. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om mee te werken aan vele mooie projecten en bij te dragen aan de prachtige missie van dit bedrijf: de grootste slager ter wereld worden! 

Een greep uit de grafische werkzaamheden die ik heb verricht als allround creatief: verpakkingsontwerp, technisch DTP, carwrap design, beursstands, social media beeld, website, productfotografie,  beeldbewerking, folders en het design voor het restaurant De Vleesch Lobby.

Meer projecten

Handboek voor Bijenfans

Boekontwerp | Gerard Sonnemans

Geboortekaartjes

Grafisch ontwerp en illustratie

Contact
info(at)lisastrijbosch.nl | 06-15163640

Studio
De Havenloods, Nijverheidsweg 6 | Utrecht

Volg mijn projecten
Instagram | LinkedIn

Neem contact op
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, of wil je meer
over mij weten?
Leuk! Ik kijk uit naar je bericht.

Mailen
info(at)lisastrijbosch.nl

Bellen
06-15163640

Studio
De Havenloods
Nijverheidsweg 6 Utrecht

Volg mijn projecten
Instagram    LinkedIn