Over Studio

Lisa Strijbsoch

Lisa Strijbosch (1992) is graphic- en social designer, gevestigd in Utrecht. Met haar werk heeft ze het doel om bij te dragen aan positieve maatschappelijke en duurzame verandering. Dit doet ze door haar expertise als graphic designer in te zetten voor organisaties die bouwen aan een betere wereld. Daarnaast werkt ze aan social design projecten die zorgen voor opschudding, betrokkenheid scheppen en mensen in beweging zet.

Ze heeft een uitgebreid en hecht netwerk van diverse professionals waar ze mee samenwerkt. Zo wordt ieder project zo goed mogelijk neergezet. 

Samenwerkingen:
Lisa is onderdeel van makerscollectief De Goede Strijders. Zij geloven in de kracht van kunst-buiten-de-museummuren, als katalysator voor maatschappelijke verandering.

Daarnaast is ze mede-eigenaar van Beyond The Woods waar ze samen met illustrator Rosanne Groeneweg duurzame en inclusieve geboortekaartjes en kaarten op maat maakt.

Opdrachtgevers:
De Fietsersbond, Uitgeverij Menuet, Het Duurzame Week Festival, Museum Arnhem, De Bibliotheek Utrecht, De Vegetarische Slager, Praktijk Psychowijs, Angela van der Kloof, Studio Jaap, Vakopleiding Techniek

Studio:
Co-werkplek Bureau Blad
De Havenloods
Nijverheidsweg 6 – unit 70
3534 AM Utrecht

Contact:
info(at)lisastrijbosch.nl
0615163640

"Ik heb nu een paar projecten met Maartje en Lisa gedaan en ben heel enthousiast over ze. Hun kijk op onze onderwerpen is fris en eerlijk. Bovendien weten ze hun ontdekkingen om te zetten in eenvoudige en doeltreffende interventies op straat die er goed uitzien, waarmee ze meer en andere mensen bereiken dan wijzelf vaak doen met interviews en artikelen. Het is een nieuwe taal!"

Suzanne Brink
Hoofdredacteur crossmedia Fietsersbond

"Het is heerlijk samenwerken met Lisa. Ze is niet alleen technisch goed onderlegd, maar weet me met haar frisse blik en creativiteit telkens weer te verrassen."

Gerard Sonnemans
Kinderboekenschrijver