Over Studio

Lisa Strijbsoch

Lisa Strijbosch (1992) is graphic- en social designer, gevestigd in Utrecht. Met haar werk heeft ze het doel om bij te dragen aan positieve maatschappelijke en duurzame verandering. Dit doet ze door haar expertise als graphic designer in te zetten voor organisaties die bouwen aan een betere wereld. Daarnaast werkt ze aan social design projecten die zorgen voor opschudding, betrokkenheid scheppen en mensen in beweging zet.

Studio Lisa Strijbosch werkt voor diverse partijen zoals: De Fietsersbond, uitgeverij Menuet, Het Duurzame Week Festival en Café Hofman. 

Studio:
De Havenloods
Nijverheidsweg 6 – unit 70
3534 AM Utrecht

Contact:
info@lisastrijbosch.nl
0615163640 

"Het is heerlijk samenwerken met Lisa. Ze is niet alleen technisch goed onderlegd, maar weet me met haar frisse blik en creativiteit telkens weer te verrassen."

Gerard Sonnemans
Kinderboekenschrijver

"Met Lisa heb ik fijn samengewerkt voor Hofman Café. Ze is betrouwbaar, flexibel en heeft een goed gevoel voor kleur en stijl. Ze heeft niet alleen uitingen ontworpen voor Hofman Café, maar ook de huisstijl ontwikkeld en meegedacht over de doorvoering daarvan binnen de organisatie. Haar ontwerpen sloten perfect aan bij de identiteit van het café en mijn wensen vanuit een marketing oogpunt."

Susan Hermanussen
Marketing en Communicatie Hofman Café