Handboek voor Bijenfans
Grafisch ontwerp

Waar zouden we zijn zonder de bij? Bijen spelen een sleutelrol in de biodiversiteit. Ze brengen kleur, geur en smaak in ons leven. Niet alleen de honingbij, maar ook honderden soorten wilde bijen. We hebben alle reden om dit beestje te beschermen.

Daarom heb ik samen met schrijver Gerard Sonnemans, illustrator Jasper de Ruiter en Studio Terlouw aan dit mooie project gewerkt. We laten in het boek zien hoe bijzonder en belangrijk de bij is, waardoor je bijna vanzelf Bijenfan wordt. Bijenfans die vanuit bewondering en kennis de toekomst van de bij veilig willen stellen. 

“Ik vind dit het leukste boek ooit!”

Lucy

(10 jaar)

”Een zeer inspirerend boek, dat mij een nog bredere kijk gegeven in het leven van de bij en hommel. Eigenlijk zou dit boek bij iedere natuurliefhebber in de kast moeten staan.”

Puur tafelen.nl

”Waar houden de bijen zich op in de zomer en hoe gaat dat in de winter? Waar zijn ze overdag en waar verblijven ze ‘s nachts? Op deze vragen en nog heel veel meer andere vragen krijg je in deze uitgave een heel duidelijk antwoord. De mooie illustraties helpen daarbij en laten niets aan het toeval over. Voor mij een 10+ voor dit meer dan 170 bladzijde tellende boek en een compliment voor het pleidooi van deze bedreigde diersoort.”

Ineke tipt

Libris.nl

Bestelformulier Handboek voor Bijenfans & Handboek voor Vlinderfans

Wat leuk dat je een of meerdere boeken wilt bestellen. Na ontvangst van je bericht zal ik je een factuur toesturen en worden de boeken verzonden.
Handboek voor Bijenfans: 27.95
Handboek voor Vlinderfans: 29.95
Gratis verzending!

14 + 1 =

Meer projecten

Handboek voor Vlinderfans

Boekontwerp | Gerard Sonnemans

Kop in ’t Zand

Klimaatkunst | Eigen initiatief

Neem contact op
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, of wil je meer
over mij weten?
Leuk! Ik kijk uit naar je bericht.

Mailen
info(at)lisastrijbosch.nl

Bellen
06-15163640

Studio
De Havenloods
Nijverheidsweg 6 Utrecht

Volg mijn projecten
Instagram    LinkedIn

Contact
info(at)lisastrijbosch.nl | 06-15163640

Studio
De Havenloods, Nijverheidsweg 6 | Utrecht

Volg mijn projecten
Instagram | LinkedIn